BEYŞEHİR’DE MASKE DENETİMİ

1110 Görüntülenme 24 Eylül 2020 Paylaş

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Beyşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Beyşehir polisi, Muhtarlar ve ilçe tarım görevlileri tarafından ilçenin en yoğun ve işlek caddelerinde maske denetimi yapıldı.

Emniyet ve Zabıta ekipleri, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesi uyarınca ilçe genelinde esnaflara ve vatandaşlara yönelik maske takılması konusunda uyarılarda bulundu. Ekipler ayrıca sosyal mesafe kuralları ve dezenfekte kontrollerini de unutmadı. Maske takmanın zorunlu hale gelmesi dolayısıyla, halkın yoğun olarak bulunduğu alanlar başta olmak üzere şehir genelinde denetim yapıldı.

Çevre esnafları ve vatandaşlar, maske takma konusunda çok hassas olduklarını belirterek, yapılan denetimler sebebiyle ekiplere teşekkür etti.