Metruk Binalar Yıkılıyor

1389 Görüntülenme 30 Eylül 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi, ilçe merkezinde ve dış mahallelerde bulunan metruk binaların yıkım çalışmalarına başladı.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, halkın can ve mal güvenliği için tehdit oluşturan, kent estetiğini bozan ayrıca çevresel kirliliğe neden olan metruk binaların yıkım çalışmalarına başladı.

İçişleri Bakanlığının metruk binalarla mücadele eylem planı çerçevesinde, vatandaşların muvafakati alınarak, dış mahallelerde toplamda 14 bina Beyşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Ekipler yıkılan binaların hafriyat çalışmalarını gerçekleştirerek, Doğanbey, Hüseyinler, Ağılönü, Çiçekler ve Gökçimen mahallelerinde yıkım çalışmalarında sona geldi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler taleplere göre yıkım çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.