Beyşehir Belediyesinin Üretimleri Sürüyor

1285 Görüntülenme 2 Ekim 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarını karşılamak ve kent estetiğine katkıda bulunmak amacıyla kademedeki atölyelerde ürettiği otobüs durağı, bank ve kamelyaları şehrin dört bir yanında hizmete sunuyor.

Prof. Dr. Yılmaz Muslu Caddesi üzerinde bulunan Beyşehir Belediyesine bağlı kademedeki atölyelerde, ilçenin merkez ve dış mahallelerine park, bahçe, okul ve ibadethane gibi alanlarda kullanılan kamelya, çöp kovası ve çeşitli gereçlerin üretim çalışmalarını sürdürüyor.
 
Beyşehir Belediyesi kendi kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında düşük bütçeyle ve kendi deneyimli personeliyle üretim yaparak, merkez ve dış mahallelerin ihtiyaçlarını karşılıyor.
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, şehrin yaşam kalitesini artırmak adına Belediye kaynaklarını etkin ve verimli kullanmaya azami gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Şehrimizin yaşam kalitesine değer katmak noktasında gayretle çalışırken, kaynaklarımızı en doğru şekilde değerlendiriyoruz. Kadememizde bulunan atölyelerde personelimiz tarafından daha düşük maliyetle otobüs durağı, bank ve kamelyaların üretimini gerçekleştiriliyoruz. Her zaman söylediğim gibi hep birlikte üreten Beyşehir anlayışı ile örnek olmaya devam ediyoruz.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi