Beyşehir’de Amatör Denizci Belgesi Başvuruları Başladı

1584 Görüntülenme 9 Ekim 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, amatör denizci belgesi almak isteyenler için müracaatların başladığı bildirildi.

Beyşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında, amatör denizci belgesi sahibi olmak isteyenler için verilecek eğitimin ardından sınav yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, Antalya Liman Başkanlığı tarafından kararlaştırılan sınava girmek için Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne 30 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunulması gerektiği kaydedildi. Öte yandan başvuru yapacak vatandaşların e devlet şifresi ve 1 adet vesikalık fotoğraf getirmeleri belirtilerek kontenjan sayısının sınırlı olduğu bildirildi