Başkanımız Bayındır’dan “Mevlid Kandili” Mesajı

1070 Görüntülenme 28 Ekim 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız mesajında; “Mevlid Kandili, Hz. Muhammed’i ve onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı, layıkıyla anlamak için önemli bir vesiledir. İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlit Kandili, hayatımızda vazgeçilmez günlerin en başında geliyor. Sevgili Peygamberimizin hayata gelmesiyle birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır. Peygamber efendimiz bütün Müslümanlar için her zaman örnek olmuştur.
 
İslam dini ile âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin örnek hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz.
 
Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Bu duygu düşüncelerle İslam âleminin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım,” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi