Başkanımız Bayındır, “Hep Beraber Aldığımız Kararlar, Şehrimizin Yarınına Işık Tutacak!”

1067 Görüntülenme 4 Kasım 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde Kasım ayı ilk meclis toplantısı yapıldı.

Yapılan meclis toplantısında Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, meclis üyeleri ile birlikte alınan kararların Beyşehir’in yarınına ışık tutacağının altını çizdi. Meclis toplantısında açılış konuşması yapan Başkanımız Bayındır şu açıklamaları yaptı.
 
Başkanımız, “Bugün hepinizin gördüğü bildiği gibi sizlerle aldığımız kararlar yavaş yavaş şehrimizin yarınına ışık tutuyor. Hizmet etmek için hiç durmadan çalışmanın yolu araç ve gereçten geçiyor.
 
İnşallah makine sayımızı çoğaltarak, 6 bölge ile Beyşehir’i daha güzel yarınlara hazırlayacağız. Bunu yaparken yine tasarruf içinde olacağız. Çalışmaların mesafe yönünden, yakıt giderleri yönünden araç gerecin anında müdahale ederek devam edeceğiz. Bölgelerin büyüklüğüne küçüklüğü ne olursa olsun yakışan bir merkezde çözüme kavuşturacağız.
Sene sonuna kadar bölgenin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak makine donanım sayısına ulaşacağız. Planlamamın içinde Temmuz, Ağustos ayı gibi borcu bitirmek var. Hep beraber değerli arkadaşlar borçsuz giden, hesabını bilen, emanetin sahibi olduğunu unutmayan bir felsefeyle şehrimize Beyşehir halkına hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
ŞEHRİMİZİ YOLLARI İLE HATIRLATACAĞIZ!
 
Başkanımız Bayındır, Kasım ayı meclis toplantısında Yeni Mahallede doğalgaz konusunda ufak tefek eksiklikler haricinde bir şey kalmadığını belirterek şöyle devam etti.
 
“Yeni Mahallede doğalgaz işleri bitiyor. Ufak tefek eksiklikler var. Girilmeyen sokaklar var. Bunların da tamamlandığı takdirde bozulan, kazılan her neresi varsa, girmediğimiz yer kalmayacak. Şehrin her noktasında asfalt çalışmaları yaparak, şehrimizi yolları ile hatırlatacağız. Alacağımız Asfalt plentimizi inceliyorum.  Saatte 120 ton ile 160 ton kapasiteli bir plent bunu kazandırdığımızda, Beyşehir 67 mahallesi ile beraber hiç kimseye ihtiyaç duymadan kendi yağı ile kavrularak bu işin içinden çıkacaktır. Önümüzdeki sene önce Yeni Mahalle, Esentepe, Beytepe mahallelerinde kaldırımıyla ve asfaltıyla yapılması gereken ne varsa o bölgeleri bitireceğiz.
 
Yapacağımız bu hizmetlere ben değil, hep beraber devam edeceğiz. Çünkü sen, ben, o değil, hepimiz bir bütünüz. Bu şehrin yüz akı bir meclisiyiz. Yarın ilerde bunları biz yapmıştık diyerek torunlara iletecek sizlersiniz.”
 
İZMİR DEPREMİNDE TÜM TÜRKİYE’NİN KALBİ ORADA ATTI
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın, meclis toplantısındaki bir diğer gündemi ise İzmir depremindeki dayanışma ve birlik beraberlik oldu.
 
Deprem esnasında tüm Türkiye’nin kalbinin İzmir’de attığını söyleyen Başkanımız, “Ülkemiz adına, birliğimiz adına, devletimiz adına bir daha gururlandık. Devletimizin Cumhurbaşkanından, Bakanlarına kadar herkes oradaydı. Herkes İç içe ve bir bütündü.
Bu tabloyu gururlanarak izledim. Bu millet asil bir millet o yüzden İzmir’imize geçmiş olsun. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi