Beyşehir Zabıtası şehirdeki trafik yoğunluğuna yardımcı oluyor

1294 Görüntülenme 6 Kasım 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler trafiği rahatlatmak amacı ile ilçe merkezde çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir trafiğinin en yoğun olduğu caddelerden Antalya Caddesi ve Atatürk caddelerinde, ikinci sıra halinde yapılan uygunsuz parkları ve kaldırıma park etmiş araçları kaldırarak trafiğin akışına yardımcı olan ekipler Beyşehirli vatandaşlardan tam not aldı.
Öte yandan zabıta ekipleri, kaldırımları işgal eden esnafları da uyararak yayaların daha rahat ulaşım sağlamaları için mesai harcıyor.
Zabıta müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Şehir trafiğinde yoğunluğun yaşanmaması için ekiplerimiz sürekli trafiğin fazla olduğu bölgelerde mesai harcıyor. Bu konuda vatandaşlarımızdan şehirdeki ulaşımın daha konforlu olması için anlayış göstermelerini istiyoruz.” dedi.