Yardım Tırı İzmir’e Ulaştı

1121 Görüntülenme 9 Kasım 2020 Paylaş

Beyşehir’de, İzmir’deki depremzedelere ulaştırmak üzere hazırlanan yardım tırı düzenlenen törende yapılan dualar eşliğinde yola çıktı.

AFAD Başkanlığı’nın Konya Valiliği ile birlikte yürüttüğü yardım kampanyası çerçevesinde, Beyşehir’de, İlçe Kaymakamlığı ve Beyşehir Belediyesi işbirliği ile anıt meydanında kurulan çadırlarda bir süre önce gıda malzemeleri ve battaniye gibi toplanan 1 tır dolusu yardım malzemesi İzmir’e ulaştı.
 
Törende konuşan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir halkının ülke genelinde yaşanan her türlü felaket ve olağanüstü durumlarda, zarar gören vatandaşlara geçmişte yardım eli uzattığı gibi, bugün de İzmir’de yaşanan depremin ardından yardım eli uzatarak vatandaşlık görevini yerine getirerek orada yaşanan acıları paylaştığını dile getirdi.
Başkanımız Bayındır, Yaşanan depremde ebediyete intikal eden vatandaşlara Allah’tan rahmet dilerken, yaralılara ise acil şifa dileklerinde bulunarak “Yüce Yaradan’dan bir daha böyle felaketler görmeyelim diyerek, bu emeğin karşılığında Beyşehir halkımıza ve bölge insanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah Allah bir daha ülkemize belalar virüs gibi ya da depremler afet gibi bunları vermesin, bizi korusun diye dua ediyoruz.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi