Başkanımız Bayındır’ın 10 Kasım Mesajı

1129 Görüntülenme 9 Kasım 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız mesajında, “Bir ülkenin onurunu koruyarak,   örnek bir Cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran Devlet Adamı Ulu Önder Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında, ulusça, saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz.
 
İstiklal Mücadelesine önderlik ederek ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için yoğun bir gayret gösteren Gazi Mustafa Kemal, üstün askeri dehası ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak, milli belleğimizde ve dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.
 
Anadolu topraklarından yükselen bu bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Bugün, Atatürk’ün yolundan giden bizlere düşen görev ise yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu geniş, hedeflerimizi büyük tutmaktır.
 
Son nefesine kadar ülkesine ve milletine hizmet etmiş, tüm dünyanın ayakta alkışladığı büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgiyle ve özlemle andığımızı ifade ediyorum. “

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi