Beyşehir Belediyesi'nden 5 Ayrı Ekiple, Mahallelerde Kapsamlı Temizlik Çalışması

1083 Görüntülenme 26 Kasım 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde temizlik ve hijyen çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

Pandemiyle mücadelede ulusal çapta alınan tedbirler doğrultusunda önlemlerini artırarak devam ettiren Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşın sağlığını korumak adına yürüttüğü rutin temizlik hizmetlerine ek olarak mahallelerde de kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 5 ayrı ekiple şehrin merkez ve dış mahallelerinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi. Rutin hizmetlere ek olarak mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda cadde-sokak ve parklarda gerçekleştirilen süpürme işleminin ardından bu alanlar vakumlu arazözlerle yıkanarak sonbahar mevsimi dolayısıyla ağaç yaprakları süpürüldü.
Mahallelerde görüntü kirliliği oluşturan boş alanlarda hafriyat ve molozları toplayarak temizlik çalışması gerçekleştirilirken, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan otobüs durakları, çeşmeler, cami lavaboları gibi noktalarda buharlı temizlik aracıyla hijyen sağlandı. Ekipler tarafından mahallelerde gerçekleştirilen temizlik çalışması doğrultusunda çöp konteynerleri de çöplerin alınmasının ardından önce konteyner yıkama makinesi ile yıkandı, ardından da dezenfektanlarla dezenfekte edildi. Öte yandan konteyner bakım ekipleri tarafından da yıpranmış çöp konteynerleri bakım ve onarımdan geçirilerek yenilenmesi gerekenler yenilendi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi