Yeşilyurt Sanayi Sitesinin Sıcak Asfalt Çalışması Tamamlandı

1341 Görüntülenme 28 Kasım 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi yeni Yeşilyurt Sanayi Sitesinin sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni Yeşilyurt Sanayi Sitesi yollarında zemin hazırlama ve temel malzeme serimi çalışmalarının ardından sitenin tüm yollarını sıcak asfalt kaplayarak sanayi esnafının hizmetine sundu. Yapımı tamamlanan çalışma hakkında bilgi veren Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, yapılan asfaltlama çalışmasının Yeşilyurt Sanayi Sitesi için çok önemli olduğunu söyledi.

Sanayi Bölgesinin ekonomik yapılanmasına atılan sıcak asfaltın çok büyük katkı sunacağını ifade eden Başkanımız Bayındır açıklamasında, “Şehrimiz için önemli olan Yeşilyurt Sanayi Sitemizin sıcak asfalt çalışmalarını bitirdik. Bizler önce üreten kademelerin ihtiyaçlarını giderelimki, biran evvel şehrimizin üreten ve çalışan kolları durmasın. Bu üreten ve çalışan kollar şehrimizin lokomotifidir. İnşallah hep birlikte koordineli bir şekilde 'Önce Beyşehir' diyenlerle taşın altına elimizi koyarak bu şehir için çalışacağız. Şehir genelinde sürdürdüğümüz çalışmalar programlarımız dahilinde devam edecek. Yapımını tamamladığımız sıcak asfalt çalışması, sanayi esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun. Allah, esnafımıza helalinden bol kazanç nasip etsin” dedi.