Beyşehir’in Temizlik Filosuna Başkanımız Bayındır’dan Ziyaret

1091 Görüntülenme 1 Aralık 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri ziyarette bulundu.

Bahçelievler Mahallesi Prof. Dr. Yılmaz Muslu Caddesi üzerinde belediyenin kademe bölümünde Başkanımız Adil Bayındır, beraberinde Başkan Yardımcısı Zeki Ağmaz ve birim müdürleriyle birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli temizlik işçisi, şoför, kontrolör ve şeflerle bir araya geldi. Başkanımız burada Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Aslan ile görüşerek saha çalışmaları hakkında bilgi alıp, işçilerle sohbet etti. Ardından işçilere yaptıkları kutsal görev için teşekkür etti.
Başkan Bayındır, temizlik alanında yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Beyşehir Belediyesi olarak göreve başladığımız ilk günden itibaren çeşitli hizmet alanlarımızla ilgili bazı hedefler koyduk. Bu hedeflere ulaşırken oldubittiye getirmeden emin adımlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temizlik işlerimizin çalışmalarıyla ilgili daha önce temiz Beyşehir hedefi koyduk, o hedefimizi gerçekleştirdik. Bizim amacımız, gayemiz Beyşehir’de yaşayan insanların, Türkiye’nin en sağlıklı, hijyen yönünden en olumlu ve ayrıca görüntü yönünden de, en güzel görüntülerin oluştuğu bir ilçede yaşaması. Gönlümüzden geçen arzumuz, gayemiz Beyşehir sokaklarının, evimizin misafir odası kadar temiz olması. Bu amaçla çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum.”