Başkanımız Bayındır’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

1215 Görüntülenme 3 Aralık 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Herkesin birer engelli adayı olduğuna vurgu yapan Başkanımız Bayındır mesajında, “Engellilik, engellilerin ve ailelerinin maruz kaldığı bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini asgariye indirmek için herkesin katkı ve ortak çabasını gerektiren toplumsal bir konudur.
Engelli kardeşlerimizin yanlarında yer alarak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri ortadan kaldırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Toplumun tüm kesimlerinde bu bilincin oluşması temennisiyle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal bilincin ve farkındalığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.”