Başkanımız Bayındır’dan Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

1051 Görüntülenme 3 Aralık 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Belediye hizmet binasına gelerek sağlık taraması yapan İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına ve tüm sağlık camiasına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Pandemi sürecinde vatandaşların sağlığı için gece-gündüz mesai yapan sağlık çalışanlarına yürekten teşekkür ettiğini belirten Başkanımız Bayındır teşekkür mesajında şunları kaydetti; “Bizler evimizdeyken onlar canını ortaya koyuyor. Nöbetten çıkıp evinize değil diğer nöbete koşuyor. Bizler rahat uyurken onlar geceleri uykusuz kalıyor. Tüm hastalara aileden biri gibi yaklaşıyorlar. Özellikle maske ve gözlüklerin ardında nefessiz kalıp bizlere nefes oldukları için onlara minnettarız. Şehrimizde ülkemizde ve tüm dünyada ter döken sağlık çalışanlarımız bizlerin baş tacıdır. Türk Milleti yapılan bu fedakarlığı unutmayacaktır.
Bu manada başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, İlçe Sağlık Müdürümüz Mehmet Kendir ve sağlık sektörünün tüm kademelerine teşekkür ediyorum. Allah onların ecdatlarından razı olsun.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi