Beypark Çevresinin Emülsiyonlu Asfalt Yapımı Tamamlandı

1603 Görüntülenme 7 Aralık 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yeni Mahalle’de Beypark mevkiinde bulunan toprak yolların Emülsiyonlu asfalt yapımını tamamladı.

Ekipler çalışmalar kapsamında yeni mahalle Beypark Sitesi çevresinde toprak yolların zemin hazırlığının ardından yeni tip emülsiyonlu asfalt ile toplamda 10 bin metrekarelik alanın kaplama çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mevsime uygun olarak, yol ağını güvenli, konforlu ve proje ömrü boyunca hizmet verecek şekilde, yeterli teknik donanıma sahip alanında uzman kişilerce emülsiyonlu asfalt çalışması uygulandı.
 
Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü, “Değişen iklim şartları, yağmur ve kar yağışlarının yapılan yolun niteliğini bozmaması için Emülsiyonlu asfalt uygulaması yaptık. Asfalt çalışmalarını mevsime uygun olarak, yol ağını güvenli, konforlu ve proje ömrü boyunca hizmet verecek şekilde, yeterli teknik donanıma sahip alanında uzman kişilerce gerçekleştiriyoruz. Araç ve yaya trafiğini rahat ve konforlu olması için tüm yollarımızın düzgün olması için uğraş veriyoruz.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi