Beyşehir Belediyesi Hafta Sonu Kısıtlamalarını Fırsata Çeviriyor

1168 Görüntülenme 13 Aralık 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi hafta sonu kısıtlamalarını fırsata çevirerek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve rahat koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri adına ilgili müdürlüklere verdiği talimatlarla hafta sonu kısıtlamalarında şehir genelinde hummalı bir çalışma başlattı.
 
Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren ekipler, şehir genelinde temizlik çalışmalarının yanı sıra bitki dikimi ve vatandaşların daha rahat ve konforlu ulaşım sağlamalarına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.
 
Kavşak ve Refüjlerde Mevsimlik Çiçek Dikimi
 
Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent estetiğine katkı sunmak ve kış aylarında şehrin canlılığını ve cazibesini korumak amacıyla mevsim koşullarına uygun çiçek dikimine başladı.
Bu kapsamda şehir genelinde yer alan yeşil alan, refüj ve kavşaklara sürüngen ardıç, dağ muşmulası, gül ve benzersiz çiçeklerinin dikimi yapılıyor. Sonbahar mevsimi ile birlikte ekipler aynı zamanda şehir genelinde ağaç budama çalışması gerçekleştiriyor.
 
Asfaltlarda yama ve parke çalışmaları aralıksız sürdürülüyor
 
Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise trafik güvenliğini artırmak ve daha emniyetli ulaşım sağlamak amacıyla hafta sonu kısıtlamasını fırsata çevirerek parke çalışmaları ve asfalt yamalarına devam ediyor.
 
Ekipler ayrıca şehir merkezin Anıt alanında bulunan kaldırımlarda andezit taş yenileme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
 
Temizlik Kampanyası Sürdürülüyor
 
Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise her hafta farklı mahallelerde yürüttükleri ‘Temizlik Kampanyası’na bu hafta da devam etti.
 
Gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda cadde, sokak ve parklarda sonbahar dolayısıyla kuruyup düşen yapraklar ve atıklar süpürüldü. Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan otobüs durakları, çeşmeler, cami lavaboları gibi noktalar buharlı temizlik aracıyla temizlenerek hijyenik bir hale getirildi. Ayrıca çöp konteynerleri yanında bulunan çuvallarca soba külleri ekipler tarafından traktörlerle toplandı.
 

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi