Beyşehir’e Son 1 Yılda Toplam 15 Bin Metrekarelik Park Kazandırıldı

1153 Görüntülenme 14 Aralık 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi, “Beyşehir’de Her Yer Yemyeşil” sloganıyla yürüttüğü park yapım çalışmaları kapsamında yeni park ve yeşil alanları halkın hizmetine sunuyor.

Park alanlarında gerekli peyzaj düzenlemelerini yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara yeni yaşam alanları oluşturuyor. Bu kapsamda Müftü Mahallesi, Yenimahalle, Esentepe, Yeşilyurt ve Yeşildağ Mahallelerinde yeni park alanları oluşturuldu. Son 1 yılda toplam 9 yeni park için çalışma başlatan ekipler, yaklaşık 15 bin metrekare alanı vatandaşların hizmetine kazandırdı. Yeni parklar alanlarında ise Çocuk oyun gurupları, yürüyüş yolları, fitnes aletleri, yeşil alan ve muhtelif fidan dikimi gibi çalışmalar yer alıyor.
Ayrıca yeni park alanlarının tümü yeni nesil tam otomatik sulama sistemleri ile sulanarak su israfının da önüne geçiliyor.