Akıştan Başkanımız Bayındır’a Ziyaret

1116 Görüntülenme 15 Aralık 2020 Paylaş

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ı makamında ziyaret etti.

Başkanımız Bayındır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Şehrimizin medar-ı iftiharı, Ankara'daki uzayan kolumuz, evladımız, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Mustafa Akış kardeşime bugün belediyemizde gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyaretinden ötürü kendisine ve bu ziyarete eşlik eden İlçe Kaymakamımız Sayın Yusuf Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Recep Elkin'e teşekkür ediyorum.
Sayın Milletvekilimizin Beyşehir meselelerine her daim göstermiş olduğu ilgi, alâka ve desteklerinden ötürü de ayrıca şehrim adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ile AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Beyşehir Devlet Hastanesini birlikte ziyaret etti.