Zabıta Ekipleri Daha Güvenli Beyşehir İçin Çalışıyor

1140 Görüntülenme 17 Aralık 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi, Covid-19 ile mücadele kapsamında sürdürdüğü Maske, Mesafe ve Temizlik denetimlerine tüm iş kolları ve yaşam alanlarında titizlikle devam ediyor.

Salgının başından bu yana Beyşehir'de denetimler konusunda azami gayret gösteren Beyşehir Belediyesi zabıta ekipleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, kuaför ve güzellik merkezleri, internet cafeler başta olmak üzere birçok yaşam alanında denetimler gerçekleştirdi.
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın pandemi süresince gösterdiği hassasiyetlerin en başında Beyşehir'de yapılan maske, mesafe ve temizlik denetimleri geliyor. Bu kapsamda Başkanımız Bayındırı’ın talimatlarıyla sık sık denetimler gerçekleştiren Zabıta ekipleri, kontrollü sosyal hayatın daha sağlıklı ve daha güvenilir olabilmesi için gayret gösteriyor.
Maske, mesafe ve temizlik kurallarının tüm yaşam alanlarında uyulması için hassasiyet gösteren ekipler, 44 alışveriş merkezi, 250 pazar esnafı, 60 berber, kuaför ve güzellik Merkezi, 8 internet kafe ve 6 şehirlerarası yolcu otobüsü, 4 taksi durağı, 22 ticari taksi, 4 piknik alanı, 2 çay bahçesi, 33 cami, 20 kıraathane, 2 spor merkezi, 1 bilardo salonu, 3 halı saha, 15 lokanta, 7 düğün ve nikâh yapılan yerlerde kurallara uyulması için denetimler gerçekleştirdi.
 
Ayrıca koronavirüs tedbirleri kapsamında iş yerlerinde aralıksız denetimlere devam eden zabıta ekipleri, vatandaşların güven içinde yaşayabilmeleri için gece gündüz demeden çalışıyor.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi