Beyşehir'de İmara Açılan Alanlarda Yol Çalışması Sürüyor

1198 Görüntülenme 29 Aralık 2020 Paylaş

Beyşehir'de imara açılan alanlarda ulaşımı rahatlatmak için Beyşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yeni yollar açıyor.

 
İlçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Babakovdu, Müftü Mahallesi ve dış mahallelerden Akçabelen mahallesinde ortaya çıkan yol ihtiyacını gidermek ve vatandaşların mağdur olmaması için Fen İşleri ekipleri uygun olan yerlerde yeni yollar açarak ilçeye kazandırıyor.
 
En iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıkları söyleyen Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, her geçen gün Beyşehir’e yeni yollar kazandırdıklarını dile getirdi.
Başkanımız Bayındır açıklamasında, "Fen işleri ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şehrimiz her sene önemli bir büyüme kat ediyor ve göç alarak nüfusunu katlıyor. Biz de 'yol medeniyettir' diyerek ilçemize yeni yollar kazandırıyor ve mevcut yolları yeniliyoruz. Merkez ve dış mahallelerimize ihtiyaçlar dahilinde yeni yollar kazandırıyoruz, bozulan yolları yeniliyoruz. Beyşehir Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi