Temizlik İşçisi Bulduğu Parayı Sahibine Teslim Etti

1115 Görüntülenme 30 Aralık 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçiler, görevleri esnasında bulduğu bir miktar parayı yetkililere teslim ederek, paranın sahibine ulaştırılmasını sağladı.

Beyşehir Belediyesi bünyesinde temizlik işçisi olarak çalışan personeller, Salı pazarında temizlik çalışması esnasında buldukları bir miktar parayı civarındaki esnafa paranın tek kuruşuna dokunmadan teslim etti.
Beyşehir’de her hafta kurulan Salı pazarında gün sonu temizlik çalışmasını sürdüren temizlik işçileri, esnafların tezgâh kurdukları alanda paraları gördü. Paranın tek kuruşuna dokunmayan ekipler, sahibine ulaşması için Beyşehir Belediyesi’nde görevli amirlerine bulduğu parayı teslim etti. Belediye yetkilileri ise daha önce kayıp ihbarında bulunan İlyas Uzun’a ulaşarak paraları teslim etti.
Pazarlarda esnaflık yapan İlyas Uzun ise parasının teslim eden işçilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.