Başkanımız Bayındır Temizlik İşçilerini Ödüllendirdi

1093 Görüntülenme 15 Ocak 2021 Paylaş

Beyşehir’de temizlik esnasında bulduğu bir miktar parayı sahibine teslim eden temizlik işçilerini Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır ödüllendirdi.

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan işçilerin Salı pazarında temizlik esnasında bulduğu bir miktar parayı sahibine ulaştıran temizlik işçisi İsmail Baştaş ve Özgür Somuncu’yu Başkanımız Adil Bayındır örnek davranışından dolayı ödüllendirdi.

Başkanımız Bayındır, buldukları paraları sahibine teslim eden işçileri tebrik ederek, "Yaptığınız çok güzel ve anlamlı bir davranış. Belediyemizde çalışan personelimize de böyle örnek davranışlar yakışırdı. İsmail Baştaş ve Özgür Somuncu evlatlarımızı bu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Dürüstlük en büyük zenginliktir.” ifadelerini kullandı.