Beyşehir Belediyesi Gece Gündüz Sahada

1097 Görüntülenme 28 Ocak 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Kar yağışı etkisini göstermesiyle birlikte ekipler tarafından şehir genelinde gece saatlerinde anlık müdahale gerçekleştirildi.

Ekipler gece boyunca sürdürülen çalışmaların ardından sabahın ilk ışıklarıyla birlikte de karla mücadele ekipleri tarafından yaya trafiğinin yoğun olduğu bulvar ve caddeler başta olmak üzere kaldırım, otobüs durakları ve meydanlarda önce kar küreme çalışması, ardından da buzlanmaya karşı solüsyon uygulaması gerçekleştirildi.
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır yaptığı açıklamada, beklenen kar yağışının ardından oluşturduğumuz kar timleri olası yol kapanmalarına ve buzlanmaya karşı gerekli tedbirleri aldığını belirtti.
Başkanımız Bayındır, Vatandaşların mevsimsel koşullardan olumsuz etkilenmemesi için belediye olarak gerekli tüm tedbirleri aldık. Kar yağışının başlamasıyla birlikte ekip ve iş makinelerimiz ile alan sınırları içinde yer alan tüm mahallelerde çalışmalarımızı aralıksız devam edecektir.” dedi.