Beyşehir Belediyesi Tam Kadro Karla Mücadelesini Sürdürüyor

1054 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, dün akşamdan itibaren şehir genelinde etkili olmaya başlayan kar yağışıyla birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar tam kadro karla mücadelesini sürdürüyor.

Kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte teyakkuza geçen ekipler özellikle şehrin yüksek ve eğimli mahallelerinden olan Huğlu, Üzümlü, Akçabelen, Yeşildağ ve Kurucuova mahallelerinde anlık müdahalelerde bulundu. Öte Yandan ekipler yüksek ve eğimli mahallelerin yanı sıra ilçeye bağlı tüm mahallelerde gece boyu mesai harcadı.
 
Gece boyunca sürdürülen çalışmaların ardından sabahın ilk ışıklarıyla birlikte karla mücadele ekipleri tarafından yaya trafiğinin yoğun olduğu bulvar ve caddeler başta olmak üzere kaldırım, otobüs durakları ve meydanlarda önce kar küreme çalışması, ardından da buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yaptı.
 
Başkan Bayındır, “Yeter ki kar yağsın, Biz Çalışalım!”
 
Kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte sahada çalışan ekipleri ziyaret eden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, sabahın ilk ışıklarına kadar ekiplere eşlik ederek mahalle mahalle incelemelerde bulundu.
 
Başkan Bayındır, “Dün akşam saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte vatandaşlarımıza mağduriyet yaşatmamak adına tüm personelimiz ile tam kadro sahaya indik. Çok güzel kar yağışı var, bu yıl kar yağışına hasret kalmıştık. Beklediğimiz yağış geldi. Yeter ki kar yağsın, biz çalışalım! Oluşturduğumuz bölgelerde çalışmalarımıza gece boyunca devam ettik. Sabahın ilk ışıklarına kadar ekiplerimiz ile birlikte koordineli olarak tüm mahallelerde kar küreme mesaimizi kararlılıkla yürüttük. Açılan yollarda ise tuzlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda da çalışmalarımız şehrin her yerinde tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.
 

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi