Başkan Bayındır’dan Miraç Kandili Mesajı

980 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İdrak ettiğimiz mübarek üç ayların içerisinde tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı rahmet ve mağfiret gecelerinden biri olan Miraç Kandili’ne kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkanımız Bayındır mesajında şunları söyledi;

İçinde büyük hikmetler barındıran, mucizelerle dolu Miraç Kandili’ne kavuşmuş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Hassas ve sorunlu dönemeçlerden geçtiğimiz şu günlerde Mirac-ı Nebi'ye hürmeten, kırılan kalpleri onarmak, yıkılan köprüleri yeniden kurmak, unuttuklarımızı bir daha hatırlamak, kaybettiklerimizin peşine düşmek yapmamız gereken vazifelerdir. Rabbim Miraç hürmetine, tüm insanlığı yer, gök afetlerinden ve salgın hastalıklardan hepimizi muhafaza eylesin.

Bu vesileyle başta Beyşehirli hemşehrilerimin ve tüm halkımızın Miraç kandilini kutuluyor, kandilin bütün insanlığa huzur getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.