Başkanımız Bayındır’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

813 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, şu cümlelere yer verdi: Sevginin, şefkatin, fedakarlık ve sabrın simgesi olan kadınlarımız en değerli, en yüce varlıklarımızdır. Hepimizin, her insanın üzerinde bir kadının emeği var. Hepimizin ilk öğretmeni kadınlarımızdır, annelerimizdir.

Özellikle ülkemizde son yıllarda kadına yönelik şiddetteki dikkat çeken artış toplumun her kesimini rahatsız etmektedir. Her yıl yüzlerce kadın hayatındaki erkekler tarafından öldürülmekte, namus ve şeref yoksunu yaratıklar tarafından tecavüze uğramaktadır. Bizleri dünyaya getiren, büyüten, bizlere kişilik ve şahsiyet kazandıran kadınlara yönelik bu tutumun son bulmasını için dua ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en kalbi duygularımla kutlarım" dedi.