Başkanımız Bayındır’dan Keleş’e Tebrik Mesajı

822 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, İstanbul’da yapılan Uluslararası Turkısh Open Tekvando Şampiyonasında başarı elde eden Fatma Keleş için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır, Keleş’in İstanbul’da kazandığı gümüş madalya ile hem ülkemizin, hem de Beyşehir’imizin gururu olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Başkanımız mesajında, “İstanbul’da yapılan uluslararası Turkısh Open Tekvando Şampiyonasın da gümüş madalya kazanarak, ikincilik elde eden başarılı sporcumuz kariyerine yeni bir başarı daha eklemiştir. Toprağımızın yetiştirdiği Beyşehir’imizin temsilcisi Fatma Keleş kızımız bizlerin gururu olmuştur. Ailesine ve hocalarına böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Kendisine başarılarının devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.