Beyşehir Belediyesi Fransız Bisikletçilerin İmdadına Yetişti

996 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın talimatlarıyla bisikletleri ile Dünya turuna çıkan ve hava koşulları münasebeti ile mahsur kalan çiftin imdadına Belediye ekipleri yetişti.

Fransa’dan 7 ay önce Dünya turuna çıkan Janice Maignan ve Corentin Tisserand çifti Beyşehir’in Kurucuova Mahallesi yakınında aşırı rüzgâr sonucu mahsur kaldı. Fransız çiftin durumunu Başkanımız Bayındır’a bildiren Beyşehir Kültür ve Turizm Dernek Başkanı Mustafa Büyükkafalı, Başkanımızın talimatları ile kurtarılarak Beyşehir Bisiklet Evinde misafir edildi.

Dünya turuna çıkan yerli ve yabancı bisikletçilerin rotalarını bisiklet evine göre çizdiklerini belirten Mustafa Büyükkafalı Beyşehir’i tanıtma konusunda Bisiklet evinin büyük rol oynadığını söyledi.