BAŞKANIMIZ BAYINDIR’IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

159 Görüntülenme 9 Mayıs 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır "Anneler Günü" dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Sağlıklı bir toplumun yapı taşı olan ailelerin, cefakâr annelerin ellerinde şekillendiğini belirten Başkanımız Bayındır, mesajında şunları söyledi;
Aile ve toplum hayatının temel direği annelerdir. Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Onlar bir gün değil, hayatları boyunca umudun, şefkatin, merhametin, gücün ve kararlılığın adı oldular. Her ne kadar anneler gününün mutluluğunu yaşıyor olsak ta annesi vefat edenlerin yaşadığı o derin burukluğa ortağız. Anneler gününü annesiz geçirmek zorunda kalan herkesin yanındayız.
Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluk temenni ediyorum."