Beyşehir’de Mart Kapıdan Baktırdı, Karla Mücadele Başladı

1010 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

"Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır" sözünün bir kez daha yaşandığı Beyşehir’de akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı belediye ekiplerini harekete geçirdi.

Beyşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik işleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler, kar yağışının etkili olduğu yerlerde gece gündüz demeden karla mücadele çalışmalarını sürdürdü. Beyşehir’de kar yağışının etkili olduğu dış mahallelerde oluşturulan “Kar Ekipleri” bölgelerinde teyakkuzda bekledi. Özellikle ilçe merkezinde etkisini gösteren kar yağışında, ekipler geceden sabaha kadar iş makinaları ile kar temizleme çalışmalarına devam etti.

Yapılan çalışmaları gece boyunca yerinde takip eden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, tüm bölgelerin kontrol altında olduğunu belirterek, “Mart kapıdan baktırdı, karla mücadelemiz başladı” dedi.