BAŞKANIMIZ BAYINDIR’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

202 Görüntülenme 13 Mayıs 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız mesajında; “Kıymetli hemşehrilerim, Ramazan Bayramının sevincini bu yılda salgın hastalığın gölgesinde yaşıyoruz. Ancak bu bayram ve her bayramda, coşku ile geçireceğimiz bayramlar için umudumuzu yitirmeyelim.
Tedbirlere hep birlikte riayet ederek geçireceğimiz bu bayram, inşallah coşkulu bayramlarımızın habercisi olsun. Bu illet hastalığın yayılmasına sebep olmamak için bu bayram da ziyaretlerimizi erteleyelim. Kutlamalarımızı ve tebriklerimizi iletişim imkânlarımızı kullanarak halledelim. Ana babamızla, dost, akraba ve komşularımızla bayramlaşıp hallerini ve hatırlarını soralım, yanlarında olduğumuzu böyle hissettirelim.
Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.