Dış Mahallelerde Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

1017 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinde Üzümlü Mahallesi'nde temizlik çalışması yaptı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri haftalık belirlenen plan dâhilinde ilçe genelinde temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ekipler, çöplerin toplanması, yolların ve parkların bakımlarının yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda yoğun mesai harcamaya devam ediyor.
 
TÜM MAHALLELERİ TEMİZLEYECEĞİZ
 
Çevre temizliğine önem verdiklerini belirten Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Park, bahçe, kaldırımlar, refüjler gibi alanlarda bulunan yabani otların ve atıkların temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Öte yandan çevre görüntüsünü bozan dal ve katı atıkları temizleme çalışmalarımız da devam ediyor. Belirlediğimiz program dâhilinde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde park ve bahçelerin temizliği, yolların, parkların temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Beyşehir’imizin çehresini güzelleştiriyor, hemşehrilerimizin yaşam alanlarını temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyoruz" dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi