Bisikletleriyle Dünya Turuna Çıkan 5 Turistin Yardımına Beyşehir Belediyesi Yetişti

204 Görüntülenme 21 Mayıs 2021 Paylaş

Dünya turuna çıkan Amerika Fransa ve İrlandalı bisikletçiler, Beyşehir’e geldiklerinde bisikletleri bozuldu. Bisikletçilerin yardımına da Beyşehir Belediyesi ekipleri koştu. Bisikletleri tamir edilen 5 turist, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Amerika İrlanda ve Fransalı 5 bisikletçi dünya turuna çıktı. Güzergahlarında bulunan Beyşehir’in Dumanlı ve Yeşildağ Mahallesi arasındaki karayolunda bisikletlerinin arılanması sonucu mahsur kaldı. Bunun üzerine Başkanımız Adil Bayındır’ın talimatları ile belediye ekipleri bisikletçilerin imdadına yetişti. Bulundukları yerden alınan turistler Beyşehir Bisiklet Evi’nde konakladı.  Igor Arduin, Pierre Magnien, Jean-Baptiste Pasquier, Will Lester, Ais Brehony, kendilerine gösterilen misafirperverliğe teşekkür etmek için Başkanımız Bayındır ve belediye ekiplerine teşekkür etmek için Beyşehir Belediyesini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Bayındır ise Beyşehir’in doğal güzellikleri ve belediyenin hizmetleri hakkında bisikletçilere bilgiler verdi.