TOKİ Konutlarına Semt Pazarı Açıldı

1207 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Avşar Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarına semt pazarı kurdu.

Avşar mahallesinde bulunan TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlardan gelen talebi değerlendiren Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, pazarcılar ile bir araya gelerek yeni ve eski TOKİ konutlarında bulunan, Recep Tayip Erdoğan Caddesinde haftanın Cuma günü semt pazarının kurulacağının kararını verdi.
 
Semt pazarının kurulmasından memnun olan mahalle sakini İsa Aras, bir yıldır burada kalıyorum. Çok mutlu olduk. Önceden sebze pazarına git orada alışveriş yap tekrar gel zahmetli oluyordu. Bundan daha iyi bir mutluluk olur mu? Pazarımız ayağımıza geldi, bizim de işlerimiz kolaylaştı. Hanımla buraya gelerek sebzemizi meyvemizi aldık. Hanımın pazara gitme derdi bitti. Her şey için çok teşekkür ederim.
 
TOKİ Mahalle Muhtarı Yasin Sümbül ise semt pazarının mahallesine hayırlı olması dileklerinde bulunarak, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’a ve pazarcı esnafına teşekkür etti.
 
Sümbül, “TOKİ Mahalle sakinleri olarak Cuma Semt Pazarı mahallemize hayırlı olsun. Biliyorsunuz TOKİ Mahallesi olarak biz çarşı merkezine uzaktık. Vatandaşlarımızın da TOKİ konutlarında haftanın bir günü semt pazarı olması konusunda çok yoğun bir talep vardı. Sağ olsunlar konuyla alakalı TOKİ Mahallesi muhtarı olarak Beyşehir Belediye başkanımıza arz ettim. TOKİ de yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini boşa çevirmediler. Birçok vatandaşımızın da artık bu gördüğünüz Recep Tayip Erdoğan Caddesinde çarşıya gitmeden alışverişini burada yapacaklar. Ben TOKİ Mahallesi sakinlerine şimdiden bereketli alışverişler, pazarcı esnaflarımıza da hayırlı bereketli kazançlar diliyorum. TOKİ Mahallemize gelecek arkadaşlarımıza, komşularımıza, hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi