Başkan Bayındır, Ağrıs’a Başarılar Diledi

930 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da gerçekleştirilecek Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda da ay yıldızlı formayla ülkemizi temsil edecek olan Zeliha Ağrıs’a başarılar diledi.

Başkan Bayındır, “Beyşehirli milli sporcumuz Zeliha Ağrıs, 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda da ay yıldızlı formayla ülkemizi temsil edecek. Şampiyonada hem ülkemizin hem de şehrimizin gururu olan Zeliha kızımıza şehrim ve şahsım adına yürekten kutluyorum. Her vurduğu puan getirsin inşallah, Ülkemizi şampiyonada temsil edecek olan başta Zeliha Ağrıs kızımızı ve kadın ve erkeklerde 8’er olmak üzere toplamda 16 sporcumuza başarılar diliyorum.