Başkan Bayındır’dan Tam Kapanmayla İlgili Açıklama

888 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İçişleri Bakanlığının ‘tam kapanma’ genelgesinin ardından kamuoyu açıklaması yaptı.

29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’dan başlayıp,17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00’e kadar devam edecek olan tam kapanma kararı ile şehrimizde tüm imkânlarımızla vatandaşların yanlarında olacaklarını belirten Başkan Bayındır, şu açıklamalarda bulundu;
 
“Değerli Hemşehrilerim, son günlerde artış gösteren koronavirüs salgını kapsamında İçişleri Bakanlığımızın ‘tam kapanma’ genelgesinin ardından şehrimizde bu süreçte tüm hizmetlerimizi aksatmadan vermeye ve ihtiyacınız olan her anda yanınızda olmaya gayret edeceğiz. Beyşehir insanı devletine milletine bağlı olduğunu her zaman göstermiştir. Hep beraber İçişleri Bakanlığımızın bu kararlarına ve gerekli kurallara uyacağınızdan hiç şüphem yoktur. Bizler bu süreçte sizler için hizmetlerimize devam edeceğiz. Sizlerden gelen talepleri değerlendirerek sizlerin yanında olacağız. Rabbim uygulanan bu tam kapanmanın ardından güzel günler görmeyi bizlere nasip etsin inşallah” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi