Başkanımız Bayındır’ın 23 Nisan Mesajı

806 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Bayındır, Kurtuluş Savaşının başarıya ulaşmasında ve Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasında büyük role sahip olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı tarih olan 23 Nisan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edildiğini belirtti.
 
ÜLKEMİZİ GELECEKTEKİ EN İYİ YARINLARA ULAŞTIRACAK, ÇOCUKLARIMIZDIR!
 
Başkanımız Bayındır, Türkiye Cumhuriyeti gelecekteki en iyi yarınlara çocukların ulaştıracağını ifade ederek şu mesajı verdi.
 
Başkanımız, “23 Nisan 1920' tarihinde açılan TBMM'nin kuruluşunun 101. yıl dönümünü ve Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramını ilçemizde ve ülkemizde büyük bir coşku ve gururla kutlayacağız. TBMM'nin açıldığı gün, bağımsızlığa ulaşma yolunda Türk Ulus’unun kendi azim ve iradesine inanarak başlattığı var olma mücadelesinin en önemli adımıdır. Türk Milleti'nin aydınlık geleceği olarak gördüğümüz çocuklarımızın; sağlıklı, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmeleri ve bu şekilde hayatlarını sürdürmeleri en büyük isteğimizdir.
Sevgili çocuklar, daha güçlü bir Türkiye sizlerin omuzlarında yükselecektir. Bu bilinç ve sorumlulukla geleceğe hazırlandığınızda başaramayacağınız hedef olmayacaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle en büyük umudumuz ve geleceğimiz olan çocuklarımızın bayramını ve Büyük Türk Halkının Ulusal Egemenliğini kutluyor; başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve Şükranla anıyorum.” diye konuştu.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi