Beyşehir’de “Kadına Yönelik Şiddet” Konusu Ele Alındı

1061 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Sekretaryası Beyşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nuri Baysal tarafından yürütülen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı Toplantısı İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir başkanlığında gerçekleştirildi.

Beyşehir öğretmenevi toplantı salonunda yapılan toplantıya, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Kurum amirleri, aile mahkemesi hâkimleri ile aile içi şiddet suçları soruşturma bürosunda görevli Cumhuriyet savcıları katıldı.

Toplantıda, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı ve İl Koordinasyon Planı kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen hizmetler, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında gerçekleştirilen iş ve işlemlere dair veriler ele alındı. Ardından, Teknik Yöntemlerle Takip İşlemleri ve ‘Elektronik Kelepçe Uygulamasına dair sunum yapılmasının ardından toplantı sona erdi.