Sanayi Sitesinde Yıkama Çalışması Yapıldı

883 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Sanayi Sitesinde yol ve kaldırımları yıkama çalışması gerçekleştirdi.

Temizlik kampanyası kapsamında çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hamidiye mahallesinde bulunan sanayi sitesinde, caddeleri ve ara sokakları tazyikli su ile yıkayarak toz ve birikintilerden arındırma işlemini gerçekleştirdi.  Ayrıca ekipler çevrede görüntü kirliliği oluşturan atıklarında temizleme çalışmasını yaptı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü yürütülen yol ve kaldırım yıkama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Vatandaşların genel sağlığını ilgilendiren konularda son derece hassas davranıyoruz. Birimimize bağlı ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Yol ve kaldırım yıkama çalışmalarımız iş ve çalışma programımız dâhilin de ihtiyaç duyulan noktalarda devam edecek” dedi.