Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilere Ödül Töreni Ve Sergi Açılışı

1132 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, ortaokul 5’inci sınıf öğrencileri arasında düzenlenen ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere yönelik tören düzenlendi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği tarafından sosyal medya ortamında bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Sancak Plastik Sadık Gövercin Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenlere Beyşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde ödülleri verildi. Törende açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yarışmada, derece, mansiyon ve sergileme alan fotoğraflar ise açılan sergide fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.
 
Törene katılan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, dereceye giren, mansiyon ve sergileme alan öğrenciler ile tüm yarışmacıları kutladı, yarışmada emeği geçenler ile sponsorlara da teşekkür etti.
 
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Çağlayan ve sponsorlar öğrencilere para ödülü, hediye çekleri ile katılım belgelerini verdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi