BAŞKAN BAYINDIR, BAKAN KURUMUN DAVETİNE KATILDI

1101 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın ilçe belediye başkanları ile bakanlıkta bir araya geldi.

Başkentte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un başkanlık ettiği toplantıya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve Konya’nın İlçe belediye başkanları katıldı.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda ilçe belediye başkanları ile istişare edip taleplerini dinleyen Bakan Kurum, Konya’nın Anadolu’nun kalesi olduğunu belirterek, “Bu toplantıda Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve beraberindeki ilçe belediye başkanlarımız ile şehrimizde sürdürdüğümüz projeleri istişare ettik. Konya'mızı daha güzel yarınlara taşımak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” dedi.
 
"KONYA'NIN HAYALLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ"
 
Toplantıya ilişkin Büyükşehir Belediye Başkanı Altay ise sosyal medya hesabından; "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile birlikte belediye başkanları istişare toplantılarımızın son etabını yaptık. El ele verdik, Konya’mızın hayallerini bir bir yerine getiriyoruz. Birlik beraberliğimiz bereketli yatırımlara vesile oluyor çok şükür." sözleriyle paylaşımda bulundu.
 
İstişare toplantısında diğer belediyelerin yanı sıra Konya’nın turizmi ve tarihi kültürel mirasının tümünü içinde barındıran Beyşehir ilçesi ve Konya’nın denizi olan Beyşehir gölünün üzerinde duruldu.
 
KONYA VE BEYŞEHİR’E OLAN HİZMET AŞKININ ŞAHİDİYİZ!
 
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır toplantıda, hassasiyetinden ve ilgisinden dolayı Bakan Kuruma teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu.
 
“Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay Bey ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum beyi çevre belediye başkanlarımızla birlikte bir heyet halinde ziyaret ederek, Beyşehir Gölümüzün sorunları ve korunması başta olmak üzere şehrimizin projeleri hakkında istişarelerde bulunduk. Bakanımızın her zaman Konya ve Beyşehir’imize olan hizmet aşkının şahidiyiz.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a şehrimizin projelerine verdikleri destekten ötürü şehrim adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi