BAŞKANIMIZ BAYINDIR’IN 19 MAYIS MESAJI

803 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türk Milletinin onur mücadelesi olarak kabul ettiği, Kurtuluş Savaşı hareketinin başlatılarak şanlı milletimizden alınan destekle Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkışının 101. Yıl dönümünü heyecanla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919 yılını Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna doğru giden yolun ilk adımı olarak tarihe geçirmiş ve Türk tarihinin bu gününü Türk gençliğine armağan etmiştir.
Unutulmamalıdır ki, İstiklal bilinci ile yetişen gençlerimiz, tarihlerine sahip çıkmaları, milli değerlerine bağlılıkları, her açıdan nitelikli ve donanımlı olmaları sayesinde, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımada temel unsur konumundadırlar
Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahramanları rahmetle anıyor, tüm gençlerimizi, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi