Bisikletleriyle Dünya Turuna Çıkan 5 Turistin Yardımına Beyşehir Belediyesi Yetişti

817 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Dünya turuna çıkan Amerika Fransa ve İrlandalı bisikletçiler, Beyşehir’e geldiklerinde bisikletleri bozuldu. Bisikletçilerin yardımına da Beyşehir Belediyesi ekipleri koştu. Bisikletleri tamir edilen 5 turist, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı ziy

Amerika İrlanda ve Fransalı 5 bisikletçi dünya turuna çıktı. Güzergahlarında bulunan Beyşehir’in Dumanlı ve Yeşildağ Mahallesi arasındaki karayolunda bisikletlerinin arzalanması sonucu mahsur kaldı. Bunun üzerine Başkan Adil Bayındır’ın talimatları ile belediye ekipleri bisikletçilerin imdadına yetişti. Bulundukları yerden alınan turistler Beyşehir Bisiklet Evi’nde konakladı.  Igor Arduin, Pierre Magnien, Jean-Baptiste Pasquier, Will Lester, Ais Brehony, kendilerine gösterilen misafirperverliğe teşekkür etmek için Başkan Bayındır ve belediye ekiplerine teşekkür etmek için Beyşehir Belediyesini ziyaret etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bayındır ise Beyşehir’in doğal güzellikleri ve belediyenin hizmetleri hakkında bisikletçilere bilgiler verdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi