EFLATUNPINAR VE FASILLAR ANITI İNGİLİZCE SESLENDİRİLDİ

797 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi ve Kültür Ajans işbirliğinde Eflatunpınar ve Fasıllar Anıtının kısa tanıtım filmi İngilizce seslendirildi.

Beyşehir turizmine önemli ölçüde katkı sağlayacak ilçenin tarihi ve turistik yerlerini içinde barındıran 5 bölgenin tanıtım filminden birincisi olan "lmperial Beyşehir" isimli eser izleyenlerin beğenisine sunuldu.

BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN TEŞEKKÜR

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır ilçenin tarihi ve turistik yerlerinin yabancı turistlerin ilgisini çekebilmek adına hazırlanan "lmperial Beyşehir" isimli eser için Kültür Ajans’a teşekkür etti.

Kültür Ajans tarafından Beyşehir’in tanıtım filmlerini ilerleyen haftalarda paylaşacağını dile getiren Başkanımız Bayındır, “KTT Başkanı, Kültür Ajans Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim MAYDA ve onun nezdinde tüm Kültür Ajans ekibine şehrim adına teşekkür ediyorum.” dedi.