BAŞKANIMIZ BAYINDIR, BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

861 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, gerekli talimatları verdi.

Belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanımız Bayındır, ilk olarak Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin sanayi kavşağı çalışmalarını daha sonra ise Pazar yerindeki dükkanların inşaat alanlarını gezerek çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.
Beyşehir’e değer katacak projelerin hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Başkanımız Bayındır, İlçenin hizmet bakımından her noktasına çözüm üretip, çalışmalara devam edildiğini söyledi.
Başkanımız, “Hazırladığımız projelerle ilgili çalışmalar plan ve programlara uygun biçimde sürdürüyoruz. Ekiplerimiz devam eden çalışmaların belirlenen tarihte hizmete sunmak için gayret ediyor. Beyşehir Belediyesi olarak İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yaparak hemsehrilerimizin hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz" dedi.