BEYŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ SAHADA

884 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir’de aniden başlayan şiddetli yağmurla ve dolu yağışı ile birlikte harekete geçen Beyşehir Belediyesi, ekipleriyle sahaya inerek müdahalelerde bulundu.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı tüm ekipler sahaya inerek ihtiyaç noktalarında çalışma başlattı. Yağışla birlikte iş makinesi ve teçhizatlarıyla ihtiyaç duyulan bölgelere intikal eden ekipler, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda özellikle kanallarda ve yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle çalışmalarını sürdürüyor.
 
Öte yandan Belediye ekipleri, vatandaşların fırtına ve sel sularına karşı zor durumda kalmamaları için ilçede 24 saat teyakkuzda bekliyor.
 
BAŞKANIMIZ BAYINDIR; FEDAKÂRCA ÇALIŞAN EKİPLERE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, yaşanan yoğun yağışlar sonrası büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan belediye ekiplerine teşekkür etti.
 
Başkanımız Bayındır, “İlçemizin bazı noktalarında sağanak yağış nedeniyle meydana gelen su birikintilerine ilk andan itibaren sahaya inerek 20 dakikalık bir sürede kontrol altına aldık.
 
 Ekiplerimiz yoğun yağış altında sel baskınlarının önüne geçmek için hep birlikte koordineli bir şekilde fedakârca çalıştılar. Belediyemizin vidanjörü ile su basan bodrum katlarını bu gece sabaha kadar sularını çektireceğiz. Şahsım ve ekiplerimiz bunun takibinde olacağız. Yağıştan dolayı mağdur olan hemşehrilerimin sabırlarından, özverili çalışmalarından ise belediye ekiplerimize can-ı gönülden teşekkür ederim” dedi.
 

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi