BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN YEDİ GÜN 24 SAAT İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

840 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, rahat bir yaz dönemi için sinek, sivrisinek, ağaç ve bitki zararlılarına karşı şehir genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde 7 gün 24 saat ilaçlama çalışmalarını kesintisiz sürdüren ekipler bu doğrultuda karasinek ve sivrisineklerin birinci derecede üreme noktaları olan durgun sular, su birikintileri, sazlık alanlar, gübrelik alanlar ve ağaçlık alanlarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, kademeli normalleşmeyle birlikte vatandaşların pandemi tedbirleri çerçevesinde açık havada oturmayı daha çok tercih ettiği için planlanan çalışmalarımız ile haftanın her günü ilaçlama çalışmalarına devam ediyoruz.”