BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN BEYŞEHİRLİ TEK YUMURTA İKİZLERİNE TEBRİK MESAJI

944 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Isparta’da Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesinde birlikte öğrenim gören Beyşehir’li tek yumurta ikizleri Betül ve Aytül Arslan için tebrik mesajı yayımladı.

Başarının en büyük nedeninin inanmak olduğunu belirten Başkanımız Bayındır, “Yarınlara ulaşanlar inananlar ve vazgeçmeyenlerdir. Bilmeliyiz ki, çocuklarımız bizim aynamızdır ve dahi geleceğe yansıyacak halimizdir. Güzel şehrim Beyşehir’de yaşayan Mustafa-Hatice Arslan çiftine böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ederek, Betül ve Aytül kızlarımızı gönülden tebrik ediyorum. İkiz kızlarımızın sevinci ve başarıları şehrime büyük örnek oluşturup, arkadan gelen gençlerimiz için büyük bir rol model olacaktır. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesinden birlikte aynı derece ile mezun olan kızlarımız bundan sonraki hedeflerine ulaşacaklarından hiç şüphem yoktur. Önce ailesine, şehrimize ve Konya’mıza bu gururu yaşatan Betül ve Aytül kızlarımızı tekrar kutluyor, Allah onları yetiştiren atalarından razı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.