BSA KANALININ ÇEHRESİ YENİLENDİ

937 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi tarafından baştan sona yenilenen Çarşamba kanalının çehresi yeni görünümüne kavuşturuldu.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler BSA (Beyşehir-Suğla-Apa) kanalında sürdürdüğü çalışmalar sonucu yeni görünüme kavuşturuldu. Yapılan çalışmalar kapsamında ekipler, kanal kenarına bulunan parke taşların yerine beton yol uygulaması yaparak daha kullanışlı hale getirdi. Öte yandan Elektrik Servisi ekipleri ise tarafından kanal kenarına modern ışıklandırma çalışması yaparak tüm çehreyi yeni görünümüne kavuşturdu.

Yapılan çalışmalar hakkında yazılı açıklamada bulunan Fen İşleri Müdürlüğü, “Ekiplerimiz Dalyan ve Müftü mahallesinin arasından geçen BSA diğer adıyla Çarşamba kanalını yeni görünümüne kavuşturdu. Yürüyüş yollarındaki parke taşların yerine beton yol uygulaması yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Elektrik Servisi ekiplerimiz ise kanal kenarını yeni adliye binasına kadar modern ışıklandırma direkleri ile süsleyerek çehresini yeni görünüme kavuşturdu” dedi.