BEYŞEHİR’İN PARK VE MESİRE ALANLARI 1 TEMMUZA HAZIR

2657 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler parklar ve mesire alanlarını 1 Temmuza hazırladı.

Park ve bahçeler müdürlüğü tarafından 1 Temmuz yeni normalleşme dönemiyle birlikte ilçenin en çok ziyaret edilen park ve mesire alanlarında hazırlıklarını tamamladı. Ekipler, pandemi dolayısıyla uzunca bir süredir kapalı olan park ve mesire alanlarını Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen yeni normalleşme dönemi ile bu alanları düzenleyerek vatandaşların hizmetine sundu. Yapılan çalışmalar kapsamında, vuslat park, içerişehir mahallesinde bulunan sahil bandı ve mangal yakılabilecek olan bölümlerde, kamelya temizliği, oturma alanlarının tamiratı ve mangal ocaklarının bakımları gibi çalışmaları gerçekleştirdi.