BAŞKANIMIZ BAYINDIR FUTBOL TURNUVASI AÇILIŞINA KATILDI

1025 Görüntülenme 3 Ağustos 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği futbol turnuvasına katıldı.

Turnuva, Esentepe Mahallesi’ndeki sentetik çim sahada düzenlendi. 12 takımın 3 grupta mücadele edeceği turnuvada grup müsabakaları 13 Ağustos’ta tamamlanacak, ardından çeyrek, yarı final, üçüncülük ve final maçları oynanacak ve şampiyon takım belli olacak.
Turnuvanın açılış müsabakası öncesinde konuşan Başkanımız Bayındır, “Öncelikle AK Parti teşkilatımızı kutluyorum. Önümüze güzel bir söz bırakan “Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim” diyen Atatürk’ü de anarak konuşmama başlamak istiyorum. Bizler sizlere güveniyoruz. Bir birinize centilmen olun. Düşeni kaldırıp özür dilemeyi bilin. Omuz omuza mücadelenizi yapın ama en sonda sahadan kol kola çıkın. Başaran kazanan mutlaka olacak. Kaybeden üzülmesin, kazanan çok sevinmesin. Tüm takımlarımıza başarılar dileyip, centilmence geçecek maçlar diliyorum.” Dedi.
 
Açılış programında Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir de, centilmence geçecek bir turnuva olması arzusu içerisinde olduklarını belirterek, “Sonuç itibariyle böyle etkinlikler paylaşma, yakınlaşma ve dayanışma sağlayacak spor dalları arasında yer almaktadır. Bu düşünce ile bütün katılanlara başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
 
AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin ise ilçede yaşayan gençlere yönelik olarak düzenledikleri futbol turnuvasının kazasız bir şekilde tamamlanması dileğinde bulunarak, bundan sonraki günlerde de yeni etkinliklerle biraraya gelmeye devam edeceklerini belirtti.
Konuşmaların ardından futbol turnuvasının ilk müsabakası Kaymakam Özdemir’in başlama vuruşuyla start aldı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi